Bildningsförvaltningen, Förskolan

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Hemlings förskola ligger i samma byggnad som Hemlingskolan. Vi har verksamhet för barn i åldrarna 1-5 år. Verksamheten bygger på lek, trygghet och ett temainriktat arbetssätt med barnens idéer och intressen som utgångspunkt. Sök vår lediga tjänst och jobba med oss i en gemytlig miljö!

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att leda och driva det pedagogiska arbetet på förskolan tillsammans med övriga pedagoger utifrån läroplanen och övriga styrdokument.

Som förskollärare kommer du ha en viktig roll i förskolans dagliga verksamhet där du med ett medvetet förhållningssätt möjliggör att barnen får upptäcka och utveckla sina förmågor på ett allsidigt sätt. En viktig del i arbetet är att jobba för att alla barn ska bli sedda och känner att de har en självklar plats på förskolan.

Du ansvarar för att ge barnen en lärande, utmanande, meningsfull, kreativ samt spännande lek och lärandemiljö. Tillsammans med dina kollegor för du en ständigt levande pedagogisk dialog med en vilja att förändra, fördjupa och utveckla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och därmed behörig för legitimation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp.

Du har ett positivt förhållningssätt och intresse för att utveckla arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/470
Kontakt
  • Catrin Lundqvist, 0660-880 00
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-584 84 16
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2019-12-16

Tillbaka till lediga jobb