Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Vill du vara del av en aktiv och engagerad psykologgrupp där du får möjlighet att förverkliga dina idéer och driva igenom projekt? välkommen att söka vår lediga tjänst som skolpsykolog!

Arbetsuppgifter
Som skolpsykolog inom Örnsköldsviks elevhälsa deltar du i det främjande och förebyggande arbetet för elevernas utveckling. Elevhälsans roll är att i samarbete med annan personal i skolan bidra till god lärmiljö för eleverna.

I elevhälsan arbetar vi i lokala team där arbetet leds av rektor men med en central samordning. I teamen ingår psykolog, specialpedagog, skolsköterska, skolkurator och i vissa fall SYV.

Som skolpsykolog har du alltid det pedagogiska uppdraget i fokus och i ditt arbete ingår även att förmedla kunskap till föräldrar och personal inom skolan.

Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan, handleder personal, har stödjande samtal med elever samt genomför kartläggningar och utredningar på organisations-, grupp- och individnivå.

Kvalifikationer
Du är legitimerad psykolog. Tidigare erfarenhet av arbete som skolpsykolog är meriterande.

Vi söker dig som har ett stort intresse för skolans uppdrag och vill vara med och bidra till att skolan når alla elever.

Vi söker dig som har möjlighet att bygga förtroendefulla relationer med barn/elever, personal och föräldrar. Rollen kräver att du är trygg i att arbeta såväl självständigt som i ett nära samarbete med andra.

Körkort, behörighet B är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön/timlön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/464
Kontakt
  • Maria Ingelsson, elevhälsochef, 0660-887 01
Facklig företrädare
  • Eva Sahlin, Psykologförbundet, 073-064 60 26
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2020-01-06

Tillbaka till lediga jobb