Konsult- och serviceförvaltningen, Kostavdelningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster. Med vår hjälp kan förvaltningarna och de kommunala bolagen koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Då en av våra medarbetare kommer att gå i pension under sommaren söker vi en medarbetare till vårt tillagningskök inom centralorten. Vi står inför en spännande utveckling då skolan övergår att vara en låg- och mellanstadieskola och ytterligare ett kök kommer att startas upp inom området.

Arbetsuppgifter
För arbetet ingår de, för kock, vanliga sysslor som beredning, matlagning, tillagning av specialkost, disk, servering, städ och administrativa arbetsuppgifter som recepthantering, beställningar, portionsberäkningar etc.

I arbetet ingår att kunna arbeta i andra kök inom organisationen.Tillsammans med ytterligare medarbetare ingår du i arbetsgrupp med köksenhetschef som närmsta chef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om att arbeta med mat och människor, har ett gott bemötande och är serviceinriktad. Du är engagerad, tycker att det är spännande med utveckling och förnyelse, är flexibel och arbetar självständigt även i stunder då det är högt tempo.

Du ska ha kockutbildning, goda kunskaper i matlagning och tillagning av specialkoster eller erfarenhet vi anser tillräckliga. Vi ser gärna att du har datorvana och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190805
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/195
Kontakt
  • Jeanette Karlsson, köksenhetschef , 073-270 35 72
  • Carina Gidlund, kostutvecklare, 0660-881 68
Facklig företrädare
  • Kerstin Svensson, Kommunal, 0660-886 74
Publicerat 2019-04-16
Sista ansökningsdag 2019-05-07

Tillbaka till lediga jobb