Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Örnsköldsviks gymnasium har två skolbyggnader, Parkskolan och Nolaskolan. Hos oss studerar sammanlagt cirka 1800 elever fördelade på fem högskoleförberedande program och tio yrkesprogram samt introduktionsprogram och gymnasiesärskola.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa som yrkeslärare inom måleri på Bygg- och anläggningsprogrammet samt ha det övergripande ansvaret för elevgruppen och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

I arbetsuppgifterna ingår mentorskap för ett antal elever. I det ingår ett stort ansvar för att följa upp och stödja dina mentorselever och att aktivt delta i elevhälsoarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är färdigutbildad målare och har god branschkännedom. Avslutad eller påbörjad yrkeslärarutbildning är meriterande.

Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. I enlighet med uppdraget kan du också ta eget ansvar och arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov.

Vi söker dig som gillar att tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 190813
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/178
Kontakt
  • Marie Edin, rektor, 0660-883 32
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-584 84 16
  • Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-05-13

Tillbaka till lediga jobb