Bildningsförvaltningen, Grundskolan

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Vid Gideåskolan finns barn från förskoleklass till åk 6. Vid skolan finns även fritidshemsverksamhet. Vår skola är en liten gemytlig skola i lantlig miljö. Här finns naturen inpå knutarna och vi utnyttjar denna i undervisningen. 

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att utföra det pedagogiska arbetet i fritidshemmet tillsammans med övriga pedagoger utifrån läroplanen och övriga styrdokument. Jobbet innefattar även att vara klassrumsresurs, med ett elevnära perspektiv där du tillsammans med undervisande lärare utför ett pedagogiskt arbete.

Som fritidspedagog kommer du ha en viktig roll i den dagliga verksamheten där du med ett medvetet förhållningssätt möjliggör att barnen får upptäcka och utveckla sina förmågor på ett allsidigt sätt. En viktig del i arbetet är att jobba för att alla barn ska bli sedda och känner att de har en självklar plats på skolan, i klassen och i fritidshemmet. 

Du ansvarar för att ge barnen en lärande, utmanande, meningsfull, kreativ samt spännande lek och lärandemiljö. Tillsammans med dina kollegor för du en ständigt levande pedagogisk dialog med en vilja att förändra, fördjupa och utveckla.

Kvalifikationer
Vi söker dig med legitimation som fritidspedagog, förskollärare eller lärare med inriktning mot fritidshem.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp. Du har ett positivt förhållningssätt och intresse för att utveckla arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-06-14
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 28 januari 2019
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Gideå
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/12
Kontakt
  • Linda Steen, rektor, 072-501 51 74
Facklig företrädare
  • Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25
  • Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-584 84 16
  • Kerstin Svensson, Kommunal, 0660-886 74
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-23

Tillbaka till lediga jobb