Välfärdsförvaltningen, Utveckling & Internt Stöd, Utvecklingsenheten

Välfärdsförvaltningen ger stöd, omsorg och motivation vid olika situationer i livet. Utgångspunkten är att ta tillvara och stärka människornas egna förmågor med respekt för varje persons integritet och självständighet.

Kvalitetsarbetet är en viktig del av välfärdsförvaltningens utveckling för att skapa bästa möjliga medborgarnytta. Förvaltningen arbetar med förbättringsarbete genom systematiskt kvalitetsarbete (SKA) enligt SOSFS 2011:9. Att sätta medborgaren först, skapa värde, främja helhetssynen och förstärka känslan av sammanhang är viktigt för att skapa förutsättningar för vårt kvalitetsarbete.

Kvalitetsledaren har en strategisk, samordnande och drivande roll i välfärdsförvaltningens kvalitetsarbete. I rollen ingår att systematiskt initiera, säkra och följa upp kvaliteten i välfärdsförvaltningens verksamheter. Som kvalitetsledare arbetar du både strategiskt och operativt med kvalitetssamordning. Vi erbjuder en arbetsplats med hög kompetens och professionella medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. Ta chansen att arbeta med oss!

Arbetsuppgifter
Som kvalitetsledare kommer du att bedriva processutvecklingsarbete och stärka kvalitetsarbetet i verksamheterna. Du ansvarar för att samordna det systematiska förbättringsarbetet inom vår förvaltning och arbetar i kommunens verksamhetsplaneringssystem Stratsys. I ditt arbete bidrar du också till verksamhetsplanering och verksamhetsuppföljning samt representerar välfärdsförvaltningen i grupper och nätverk i kommunen och länet. I rollen ingår uppdraget säkerhetssamordnare inom välfärdsförvaltningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleexamen samt erfarenhet av verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete. Du har god analytisk förmåga och ser samband mellan variabler i verksamheter. Det är viktigt att du uttrycker dig tydligt i tal och skrift. Vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga och skapar förtroendefulla relationer. Du är mål- och resultatinriktad. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i digitala verksamhetssystem. Även kunskap om LEAN och kvalitetsarbete enligt SIQ:s modell är värdefullt. Vi ser gärna att du har verksamhetskunskap inom sociallagstiftning och socialtjänstens verksamhetsområden. Giltigt körkort med B-behörighet är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 15 november
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/475
Kontakt
  • Lotta Westman, Avdelningschef, 0660-889 91
Facklig företrädare
  • Johanna Martinell, SACO, 0660-886 66
  • Maria Morén, Vision, 0730-452240
Publicerat 2018-10-12
Sista ansökningsdag 2018-10-31

Tillbaka till lediga jobb