Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Lingbo vård och omsorgsboende ligger centralt i Örnsköldsvik. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt med duktig och engagerad personal. Tillsammans med enhetschefer och sjuksköterskor ger vi vård, service och omsorg till totalt 50 boende. Nu söker vi nya medarbetare till Lingbo A. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd, motivation och omsorg till våra boende. Vi arbetar hälsofrämjande med syftet att stärka individens egna förmågor och att alla som bor hos oss ska ha möjlighet att få leva livet, hela livet.

Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, kontaktmannaskapsuppgifter samt sociala och fysiska aktiviteter tillsammans med våra boende.

Vi arbetar teambaserat vilket innebär att många olika yrkesgrupper har som gemensamt mål att skapa en god livskvalitet och en bra miljö för våra boende.

Två tjänster är 100% och en tjänst är 75% på demensavdelning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Vi ser gärna att du har vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri. Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om och trivs med att arbeta med människor samt att du är flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska, i tal såväl som skrift för att bland annat kunna utföra vårddokumentation, kommunicera med brukarna samt erhålla medicindelegering. 

Giltigt körkort, behörighet B är meriterande.

Bifoga CV tillsammans med personligt brev och lämna gärna kontaktuppgifter till dina referenser direkt vid ansökan. Intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående/enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/264
Kontakt
  • Lena Nyström, 0660-265200
Facklig företrädare
  • Kommunal, ornskoldsvik.m-norrland@kommunal.se, 010-4429767
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb