Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Bjästaskolan söker nu en musiklärare med kompetens att undervisa i musik i årskurserna f-6. 

För dig som är ny i ditt yrke har Örnsköldsviks kommun ett introduktionsprogram för nya lärare som innebär att du under ditt första år får en mentor. Din mentor är en erfaren lärare med samma ämnesbehörighet som kan vägleda och stödja dig.

Arbetsuppgifter
I arbetet som grundskolelärare i musik kommer du att undervisa i musik och samarbeta med klasslärare. Uppdraget innebär att planera, genomföra och följa upp musikundervisningen i årskurserna 2-6. Du kommer också göra omdömen om elevernas kunskaper i årskurserna 2-5 och sätta betyg i årskurs 6. En viss del av undervisningen kan komma att läggas på Sidensjöskolan. Tjänstgöringsgraden är 55%.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med ämnesbehörighet i ämnet musik. Även du som har en annan kvalifikation är välkommen att söka, vid en eventuell anställning blir du då erbjuden en tidsbegränsad anställning som obehörig lärare enligt skollagen.

Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individens behov. Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Då undervisningen kan ske på flera orter är körkort och tillgång till egen bil ett krav. 

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Vid eventuell anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren.

Välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 55%
Ort Bjästa
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/261
Kontakt
  • Johan Lindqvist, rektor, 076-1001659
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Sveriges Lärare, 070-5848416,asa.elfving@ornskoldsvik.se
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb