Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Sörgården och Myrtengården, två Vård & Omsorgsboenden bredvid varandra i hjärtat av Bredbyn. Vi är bemannade dygnet runt med duktig och engagerad personal. Tillsammans med enhetschefer och sjuksköterskor ger vi vård, service och omsorg till totalt 60 boende. På Sörgården finns även en uppskattad restaurang som lagar god mat till såväl de boende som skolelever och privatpersoner. Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd, motivation och omsorg till våra boende. Vi arbetar hälsofrämjande med syftet att stärka individens egna förmågor och att alla som bor hos oss ska ha möjlighet att få leva livet, hela livet.

Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, kontaktmannaskapsuppgifter samt sociala och fysiska aktiviteter tillsammans med våra boende.

Vi arbetar teambaserat vilket innebär att många olika yrkesgrupper har som gemensamt mål att skapa en god livskvalitet och en bra miljö för våra boende.

Vi har nu 3 vakanser, två tillsvidaretjänster, en på Myrtengården och en på Sörgården samt ett vikariat fram till 31 oktober med möjlighet till förlängning på Sörgården.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Vi ser gärna att du har vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri. Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om och trivs med att arbeta med människor samt att du är flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska, i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med brukare, utföra vårddokumentation samt erhålla medicindelegering. 

Giltigt körkort, behörighet B är meriterande. 

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 75-100
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/248
Kontakt
  • Frida Persson, 0660-265254
  • Jörgen Andersson, 0660-265240
Facklig företrädare
  • Kommunal, ornskoldsvik.m-norrland@kommunal.se, 010-4429767
Publicerat 2024-04-30
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb