Konsult- och serviceförvaltningen, Kostavdelningen, Skola

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

I vårt kök på Ängetskolan tillagar vi under en vanlig skoldag mat till ca. 1100 personer. Förutom servering i vår matsal tillagar och levererar vi mat till flera förskolor och en skola i närområdet.

Vi är ett glatt gäng som trivs väldigt bra tillsammans, vi lägger stor vikt i att må bra och att ha roligt på jobbet! Ett av våra självklara mål är att varje dag göra vårt allra bästa, att laga mat med mycket kärlek och smak för att våra gäster ska få en fin måltidsupplevelse!

Arbetsuppgifter
Som kock kommer du att arbeta med tillagning av måltider, salladsberedning, lineservering, varuhantering, disk och städ. Arbetet innefattar även administrativa arbetsuppgifter som recepthantering, dokumentation  och beställningar via webb eller kostdataprogram.

Vi arbetar efter egenkontroll med tydliga arbetsordningar, rutiner och checklistor. Vårt arbetssätt att täcka för varandra i köken innebär att du också ska kunna arbeta i andra kök inom området. Som medarbetare ingår du i ett  härligt glatt arbetslag och har köksenhetschef  som närmaste chef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har stor erfarenhet av arbete som kock inom storkök. Då vi tillagar mycket mat och många olika specialkoster ser vi gärna att du har tidigare kunskap och erfarenhet av tillagning av specialkoster. Det är önskvärt att du har kockutbildning.

Du ska vara intresserad av att arbeta med mat och människor, vara engagerad, ansvarstagande, flexibel och kunna arbeta både i grupp och självständigt, även i stunder då tempot är högt.

Då vi arbetar i en föränderlig verksamhet ser vi gärna att du har ett utvecklande arbetssätt i det praktiska arbetet i köket men även inom olika system/verktyg som vi använder oss av.

Arbetet kräver bra kunskaper i svenska språket i tal, skrift och förståelse för att säkerställa arbete och kommunikation med arbetskamrater, matgäster, leverantörer med flera.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 7 augusti 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/235
Kontakt
  • Carina Blom, köksenhetschef, 073-2703574
Facklig företrädare
  • Katarina Edlund, Kommunal, 0660-88000
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb