Konsult- och serviceförvaltningen, Kostavdelningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Vi söker dig som är van att arbeta i kök, som trivs att arbeta på flertalet arbetsplatser i olika kök och med många kollegor. Du behöver tycka att det är intressant att arbeta utifrån ett växlande arbetssätt där arbetsdagar ser olika ut. Känner du dig manad? Ta chansen och sök denna tjänst!

Arbetsuppgifter
Arbetet består av beredning och tillagning av måltider, specialkost och sallader. Även lineservering, disk, städ, varuhantering och egenkontroll.  Vi jobbar mycket med beställningar, recepthantering och redovisningar inom kostdatasystemet Matilda.

Du arbetar några dagar i veckan i köket på Sörlidenskolan, de andra dagarna är det arbete inom pool vilket innebär att du kan få arbeta i andra kök inom Kostavdelningen. Under skollov omvandlas alla pass till poolpass. Vid arbete med poolpass ingår också pooltillägg och möjlighet till kilometer ersättning i enlighet med gällande regler.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av matlagning inom storkök, gärna med en kockutbildning i grunden. Du ska vara intresserad av mat och människor, vara ansvarstagande, flexibel och kunna arbeta självständigt även i stunder då tempot är högt.

Du ska behärska det svenska språket i tal, skrift och förståelse.

Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav för anställningen.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-05 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/234
Kontakt
  • Hedvig Nordendahl, köksenhetschef, 072-2302375
Facklig företrädare
  • Katarina Edlund, Kommunal, 0660-88000
Publicerat 2024-04-25
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb