Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska/vårdare inom vård och omsorgsboende, hemtjänst eller nattpatrull. Vi ger stöd till äldre personer i hemmet och på våra boenden. Arbetstiderna är dag/kväll eller natt, båda med helgtjänstgöring.

Kvalifikationer
För att jobba inom vård och omsorg måste du ha fyllt 18 år. Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov. Som person är du självgående och stresstålig med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För arbetet krävs goda kunskaper i svenska både i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med brukare, skriva journalanteckningar och erhålla delegering av medicin.

Meriterande är utbildning inom vård- och omsorg, samt erfarenhet av arbete med äldre eller personer med funktionsnedsättning. Saknar du utbildning men har ett brinnande intresse för att jobba med och för människor är du också välkommen med din ansökan.

Enligt lag måste alla som arbetar inom verksamheter med barn under 18 år uppvisa ett giltigt utdrag från polisens belastningsregister vid anställningstillfället.

Vi ser gärna att du lämnar kontaktuppgifter till dina referenser, direkt vid ansökan.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Örnsköldsviks kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Våra verksamheter:
Särskilt boende (vård- och omsorgs boende/demensboende/korttidsboende): Du stödjer äldre personer som bor på ett boende med insatser, ex. vardagliga aktiviteter, måltider, personlig hygien, förflyttning och medicin.

Ordinärt boende (hemtjänsten): Du besöker personer i deras hem och stödjer brukare med ex. medicin, personlig hygien, vardagsbestyr, ledsagning och vardagliga aktiviteter. Arbetet är flexibelt och självständigt. Du träffar människor i alla åldrar som fått beviljat stöd. B körkort är ett krav.

Sommarerbjudande vikarier
Du som vikarierar inom vård- och omsorg har möjlighet att få ekonomisk kompensation upp till 15 000 kronor under sommarperioden. Den ekonomiska kompensationen varierar beroende på arbetsplatsens geografiska område, veckor arbetade och anställningens sysselsättningsgrad.

Sommarerbjudandet gäller för timvikarier med benämningarna vårdare/undersköterska/stödassistent/stödpersonal/personlig assistent/socialpedagogisk resurs (baspersonal) sjuksköterska/fysioterapeut/arbetsterapeut/rehabassistent.

Ekonomisk kompensation utbetalas i samband med lönen som utgår i oktober.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 80
Sysselsättningsgrad 0-100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/279
Kontakt
  • Rekryteringsservice, 0660-88000
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-07-09

Tillbaka till lediga jobb