Konsult- och serviceförvaltningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Drift och serviceavdelningen ansvarar för drift, förebyggande och akut underhåll, inre och yttre skötsel av kommunens egna fastigheter som exempelvis skolor, förskolor, äldreboenden och sporthallar. Vi söker nu en drifttekniker till vår driftgrupp.

Gilla du ett omväxlande arbete med mycket problemlösning och där Du är en som bidrar till lokaler där människor trivs? Då är detta ett jobb för dig.

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som drifttekniker ansvarar du för tillsyn och skötsel av värme och ventilationsanläggningar, för felanmälningar, drift och övervakning och funktionskontroller av tekniska system i dina fastigheter. Du planerar och utför förebyggande och felavhjälpande åtgärder och det gör du självständigt eller tillsammans med andra drifttekniker. Energiuppföljning och driftoptimering ingår också som en del i arbetsuppgifterna. Beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med underhåll av värme- och ventilations-anläggningar samt överordnande styrsystem.

Du har gymnasieutbildning med inriktning mot fastighetsdrift eller motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdigt. Det är meriterande om du är El-kunnig, gärna auktorisation B (tidigare BB1) och/eller har erfarenheter av KNX.

Som person är du intresserad av hur saker fungerar, att utveckla arbetet och dig själv. Du är intresserad av modern teknik och hur fastigheter kan bli mer miljövänliga.

Du gillar problemlösning, är strukturerad och bra på att prioritera och fatta självständiga beslut. Gillar att möta människor och att samarbeta. Du har god datavana och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort och egen bil är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/161
Kontakt
  • Johnny Berglund, enhetschef, 0660-88552
Facklig företrädare
  • Rut Bergström, Kommunal, 0660-88676
Publicerat 2023-03-30
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb