Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för människor? Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Renens hemtjänst. Vi finns i centrala stan området runt sjukhuset, vi har både bil och gångturer i vårt område och på sommaren finns även möjlighet att cykla.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd, motivation och omsorg till våra boende. Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet.

Dina arbetsuppgifter utgår ifrån biståndsbeviljade insatser och innebär personlig omvårdnad, vardagliga sysslor som tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering samt diverse ansvarsområden. Arbetet utgår ifrån Lifecare planering och du arbetar aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Tillsammans med ett team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska och de möjligheter som finns hos varje person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig.
Har du en vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri är det meriterande.
Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande.

Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra genom att fokusera på lösningar och du angriper dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt.

Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar. Du är stabil och behåller lugnet i stressiga situationer.

Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med hyresgästen, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.

Giltigt körkort, behörighet B är ett krav. Det är meriterande med tillgång till egen bil.

Rekryteringen avser 2 st 100% tillsvidaretjänster, 2 st på 75% tillsvidaretjänster samt 2 st vikariat på 100% . Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/108
Kontakt
  • Malin Bengtsson, Enhetschef, 0660-88580
Facklig företrädare
  • Rut Bergström, Kommunal, 0660-88676
Publicerat 2023-02-27
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb