Bildningsförvaltningen, Gymnasiet

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Örnsköldsviks Gymnasium har två skolbyggnader, Parkskolan och Nolaskolan. Hos oss studerar sammanlagt drygt 1800 elever fördelade på fem högskoleförberedande program och tio yrkesprogram samt introduktionsprogram och anpassad gymnasieskola. Örnsköldsviks Gymnasium är utsedd till övningsskola vilket innebär att VFU-studenter är regelbundet förekommande i skolan.

Denna tjänst är placerad på Nolaskolan. Tjänsten är ett vikariat läsåret 24/25 och omfattar två lektioner i veckan, tisdag eftermiddag och torsdag förmiddag. Om du är tåg- eller busspendlare är det lätt att ta sig till Nolaskolan. Skolan ligger ca 10-15 minuters promenad från järnvägsstationen Örnsköldsvik Norra, och ca 20 minuters promenad från Resecentrum.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i spanska, i en grupp i åk 1. I ditt arbete ingår undervisning, planering, dokumentation samt kontakter med elever och vårdnadshavare. Uppdraget innebär också att delta i gemensamt arbete tillsammans med ämneslaget i moderna språk.

Du kommer använda digitala verktyg i undervisning, för dokumentation och övrig administration, exempelvis närvaroregistrering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare på gymnasienivå med ämnesbehörighet i spanska, men även sökande med andra kvalifikationer kan komma ifråga.

Vana V-klass eller andra digitala lärplattformar samt arbete i Microsoft Teams är meriterande.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling. Du är en trygg vuxen och är en tydlig ledare i klassrummet. Att vara en förebild och skapa en god stämning i elevgruppen och arbetslaget är för dig en självklarhet.

Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser, förmåga att skapa struktur samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov. Du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 14 augusti 2024
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/218
Kontakt
  • Nina Ödmark, rektor, 0660-88941
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Sveriges Lärare, 070-5848416,asa.elfving@ornskoldsvik.se
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-16

Tillbaka till lediga jobb