Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi söker dig som vill vår- och sommarvikariera på kommunens boendestöd. Vi arbetar utifrån biståndsbeslut och främst med personer med psykisk ohälsa eller som på annat vis behöver stöd i livet mot självständighet i personens egna boende eller ute i samhället. I stödteamet arbetar 14 boendestödjare och vi har hela kommunen som arbetsplats.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd och motivation till våra klienter. Vi arbetar hälsofrämjande med syftet att stärka individens egna förmågor. En viktig del i arbetet är att du tillsammans med klient jobbar utifrån genomförandeplaner och dokumenterar hur insatsen går i förhållande till genomförandeplanen.

Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet.

Kvalifikationer
Meriterande är utbildning som undersköterska, skötare inriktning psykiatri, stödpedagog, socialpedagog, behandlingspedagog/assistent eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig.

Saknar du utbildning men har ett brinnande intresse för att jobba med och för människor är du också välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att jobba här måste du ha fyllt 18 år. Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov. Som person är du självgående med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt.

Det är meriterande med B-körkort.

För arbetet krävs goda kunskaper i svenska både i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med klienter och skriva journaldokumentation.

Arbetstiden kan innefatta dag/kväll/helg.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Vi ser gärna att du lämnar kontaktuppgifter till dina referenser i din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Örnsköldsviks kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 0-100%, 8- 10 veckor
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/10
Kontakt
  • Rekryteringsservice, 0660-88000
Publicerat 2024-01-10
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb