Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Örnsköldsviks gymnasium har två skolbyggnader, Parkskolan och Nolaskolan. Hos oss studerar sammanlagt drygt 1800 elever fördelade på fem högskoleförberedande program och tio yrkesprogram samt introduktionsprogram och Anpassad gymnasieskola. Örnsköldsviks gymnasium är utsedd till övningsskola vilket innebär att VFU-studenter är ett regelbundet inslag i skolan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i kurser på Anpassad gymnasieskola som innefattar inre och yttre fastighetsskötsel. Du kommer att undervisa i bygg och anläggning, fastighetsskötsel, växtodling, service och bemötande samt annat som ingår i arbete relaterat till fastighetsskötsel. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning. I arbetsuppgifterna ingår mentorskap för ett antal elever. I det ingår ett stort ansvar för att följa upp och stödja dina mentorselever och att aktivt delta i elevhälsoarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har yrkeslärarutbildning med behörighet att undervisa i Anpassad gymnasieskola eller erfarenhet av arbete med personer som har behov av anpassad undervisning och som har kompetens inom fastighetsskötsel.

Viktigt är att du är mån om att skapa en god lärandesituation, har ett bra förhållningssätt till elever och kollegor och vill arbeta i arbetslag runt eleverna. Du har ambition att utveckla din yrkesskicklighet tillsammans med andra drivna och ambitiösa kollegor i ämnes- och arbetslag.

Även du som har annan kvalifikation är välkommen att söka. Vi söker dig som gillar att tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Körkort med behörighet B är ett krav och BE behörighet är meriterande.

Tjänsten är en vikariatsanställning på heltid under perioden 20231204-20240621.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Vid anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren. 

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 4 december 2023
Löneform månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/467
Kontakt
  • Lars-Erik Edblad, 070-2858706
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Sveriges Lärare, 0660-88579,asa.elfving@ornskoldsvik.se
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-02

Tillbaka till lediga jobb