Bildningsförvaltningen, Förskolan

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i barngrupp i förskolans dagliga verksamhet. Du kommer att arbeta i arbetslag där du tillsammans med arbetslaget ansvarar för barnens omsorg, trygghet och lärande. Du jobbar tillsammans med förskollärarna utifrån läroplanen och övriga styrdokument.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan utbildning som av arbetsgivaren kan bedöma tillräcklig. Har du erfarenhet av arbetet är det meriterande.

Du har förmåga att arbeta självständigt, tar egna initiativ och arbetar aktivt för att, tillsammans med förskollärarna, utveckla den pedagogiska verksamheten.

Du är serviceinriktad, har lätt för att anpassa dig till olika situationer och är öppen för förändring. Du har lätt att samarbeta och bemöter såväl barn som vårdnadshavare och kollegor på ett professionellt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi söker två barnskötare på heltid, 100%. En tjänst är en tillsvidareanställning med start 1 januari 2024 och den andra tjänsten är en vikariatsanställning med start omgående till och med 30 juni 2024.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Vid eventuell anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/456
Kontakt
  • Hélene Karlsson, rektor, 070-1903412
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429767
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb