Samhällsbyggnadsförvaltningen, Drift och underhållsenheten

Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik.

På Trafik och parkavdelningens drift och underhållsenhet är vår kärnverksamhet bla. drift- och underhåll av gator, vägar och allmän platsmark i hela kommunen. Exempel på några av våra uppdrag är snöröjning, halkbekämpning och barmarksunderhåll. Vi utför även om- och nybyggnation av exempelvis gator, vägar, gång- och cykelvägar, lekparker, parker med mera. Enheten ansvarar också för en serviceverkstad som hanterar stora delar av avdelningens och Räddningstjänstens behov.

Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med att driva samt utveckla vår serviceverksamhet och vill vara del i ett team som underhåller avdelningens och Räddningstjänstens fordonspark. Ta chansen och sök ett varierat arbete!

Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår service, reparationer och ombyggnationer på verksamheternas alla typer av maskiner, fordon och utrustningar. Att jobba administrativt i vårt underhållssystem ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer
Vi söker en kvalitetsmedveten person som tar egna initiativ i arbetet. Du behöver ha en lämplig teknisk utbildning på gymnasienivå inom tunga fordon, eller liknande arbetserfarenhet som vi kan bedöma tillräcklig. 

Det är krav att du har giltigt B-körkort och kunskap och erfarenhet från moderna fordonselsystem. Det är meriterande med C-körkort. Du behöver även ha god datorvana.

Om du har jobbat administrativt med planering och beredning inom service och underhåll och har utbildning inom hydraulik är det meriterande.

För att lyckas extra bra på tjänsten är du kvalitetsmedveten och har ett intresse och engagemang för verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Urval kommer ske löpande.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/135
Kontakt
  • Stefan Westberg, enhetschef, 0660-88507
Facklig företrädare
  • Birgitta Norberg, Kommunal, 070-1919837
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb