Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Nationellt pågår ett omställningsarbete i syfte att skapa en mer personcentrerad vård och omsorg. Denna långsiktiga förändring lägger fokus på kontinuitet, delaktighet och tidiga insatser i vården av våra medborgare. Omställningsarbetet sker i nära samverkan mellan länets kommuner och Region Västernorrland. Vi söker nu en samordnare för detta arbete. Tjänsten är en projektanställning under två år till att börja med, möjlighet till förlängning förutsatt att erforderliga beslut fattas. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår i första hand att stödja och samordna omställningsarbetet i Örnsköldsviks kommun. Tjänsten är placerad i kommunens välfärdsförvaltning, och uppdragen berör främst välfärdsförvaltningens verksamheter men kan i framtiden även innefatta kommunens övriga verksamheter.

En viktig del i uppdraget är att skapa relation och nära samarbete med region Västernorrland. Detta i syfte att finna gemensamma former för att nå målbilden för god och nära vård. En annan del av uppdraget är att vara kommunens kontaktperson i länets nätverk för god och nära vård, där representanter för länets kommuner finns samlade. Dessutom ingår att möjliggöra utvecklingen av innovativa arbetssätt inom vård och omsorg och att verka för kunskapsstyrning inom den kommunala hälso- och sjukvården.

Kvalifikationer
Vi söker en kommunikativ person som vill stödja samverkan och utveckling och som har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är van att initiera, driva och samordna processer. Rollen kräver stor initiativförmåga och flexibilitet samt god förmåga att arbeta resultatinriktat och strategiskt. Som person är du strukturerad och trivs med att arbeta i team. Du är nyfiken, driven, ansvarstagande och självständig.

Du har akademisk utbildning som vi bedömer relevant i sammanhanget. Erfarenhet av ledarskap och/eller tidigare arbete inom kommunal hälso- och sjukvård är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/445
Kontakt
  • Katarina Jensstad, förvaltningschef, 0660-88219
Facklig företrädare
  • Emma Sundelin, Vårdförbundet, 072-2212413,fr.o.m.1augusti
  • Marlene Tillqvist, SACO, 073-0613410,v29-30,32-33
Publicerat 2022-06-21
Sista ansökningsdag 2022-08-14

Tillbaka till lediga jobb