Välfärdsförvaltningen, LSS/LASS, Grupp- Service- och Korttidsboende

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden. Med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi söker dig som vill arbeta som stödpedagog på Järvstagatan 14 gruppbostad.

Arbetsuppgifter
Som stödpedagog hos oss tillhör du område stöd och service (LSS personkrets) och arbetar på en bostad med särskild service med vuxna personer med funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Du arbetar med ett pedagogiskt förhållningssätt, utför vardagsnära och planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren som stödjer den enskildes delaktighet och självständighet. Du ska vara en del i arbetet dag, kväll och helg, med stöd, service och aktiviteter tillsammans med de boende.

Kvalifikationer
För befattningen stödpedagog bör du ha en eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet t ex 200 YH poäng (yrkeshögskola) eller 60 högskolepoäng. Utbildningen skall ha en tydlig inriktning mot funktionshinderområdet och/eller det beteendevetenskapliga området.  

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-09-01
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/239
Kontakt
  • Agnes Backlund, enhetschef, 0660-888 04
Facklig företrädare
  • Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-190 90 25
Publicerat 2020-06-30
Sista ansökningsdag 2020-08-15

Wróć do ofert pracy