Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Arbetsuppgifter

tjänsten är  för närvarande placeras på Ängetskolan och anpassadgrundskola. Som skolsköterska är du en viktig del i skolans elevhälsoarbete med din medicinska kompetens. Du är drivande i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet. Du erbjuder och utför hälsokontroller och vaccinationer enligt Skollagen och Socialstyrelsens riktlinjer för skolhälsovård och verkar för att Smittskyddslag och lokala riktlinjer följs.
Arbetet innebär ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare, skolpersonal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Du ingår i ett väl fungerande elevhälsoteam tillsammans med skolkurator, specialpedagog, SYV och där arbetet leds lokalt av rektor.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterska. Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har en mycket god samarbetsförmåga. viss stöd mot övriga skolenhet i området i samarbete med en kollega.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Välkommen in med din ansökan, bifoga CV och personligt brev.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/315
Kontakt
  • Annika Eklöf, 0732751085
Facklig företrädare
  • Evelyna scheman lövdahl
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb