Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Nu söker vi en grundskollärare till Själevadskolan F-6 i för undervisning i textilslöjd. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start höstterminen 2024.

På Själevadskolan F-6 går idag ca 300 elever. Själevad ligger vackert beläget vid Moälven mellan Själevadsfjärden och Veckefjärden. Tätorten Själevad ligger omkring 6 kilometer väster om centrala Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i textilslöjd och eventuellt annat ämne i årskurserna 3 till 6 och ha det övergripande ansvaret för ämnena i dessa elevgrupper och sköta den dokumentation, den planering och undervisning som detta innebär. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen och ämnesbehörighet textilslöjd, eventuellt i kombination med annat ämne.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling. Du är en trygg vuxen och är en tydlig ledare i klassrummet. Att vara en förebild och skapa en god stämning i elevgruppen och arbetslaget är för dig en självklarhet.

Vi ser gärna att du har förmåga att skapa struktur samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov. Du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Vid anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 14 augusti 2024
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/298
Kontakt
  • Sara Bruzelli, rektor, 076-1324382
Facklig företrädare
  • Svante Söderlund, Sveriges Lärare, 070-5729084
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-20

Tillbaka till lediga jobb