Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Strategiskt stöd är en avdelning som samlar stödjande och strategiska funktioner under välfärdsförvaltningen.

Arbetsuppgifter

Som systemförvaltare ansvarar du för den dagliga användningen av välfärdsförvaltningens IT-system främst Procapita och Life Care-systemen ur Tietos produktkatalog.

Du deltar i kravställningen för vidareutveckling av systemen som sammanställs i en systemförvaltningsplan som revideras varje år. Du genomför drift av systemen i nära samarbete med verksamheterna och ger support till systemens användare samt hanterar behörigheter och informerar om förändringar i systemens funktion.

Andra uppgifter som ligger i systemförvaltarens roll är att ansvara för utbildning av användare, ta emot ändringsönskemål, rapportera fel och utvecklingsärenden till systemleverantören samt följa upp avtal och kostnader.

Som systemförvaltare deltar du i eller leder vissa utvecklingsuppdrag gällande välfärdsförvaltningens IT-system i nära samspel med andra aktörer. Arbetet kan vid behov även omfatta stöttning av kollegor med andra uppgifter som t.ex. statistik och IT-säkerhetsfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT-området. Meriterande är teknisk kompetens och även praktisk erfarenhet av att arbeta med uttag av data från databaser. Vi ser gärna att du har god kännedom om välfärdsförvaltningens verksamheter.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du är serviceinriktad, har god förmåga att kommunicera på svennska i tal och skrift och är van att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är analytisk, prestigelös, flexibel samt mål- och resultatinriktad.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 19 augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/272
Kontakt
  • Lars Lundgren, avdelningschef, 0660-88444
Facklig företrädare
  • Madelene Zingmark, Akademikerförbundet SSR, 0660-65496
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb