Örnsköldsviks kommun

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Vill du utmana dina redan väl utvecklade pedagogiska förmågor i ett lärcentra, särskild undervisningsgrupp? Välkommen med din ansökan till en stor grundskola i Örnsköldsvik. På övningsskolan Ängetskolan arbetar vi för att ge våra elever det bästa vi kan.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i lärcentrat med komplex inlärning och kommer ha det delade ansvaret för elevgruppen och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen och med bred ämnesbehörighet.

Även du som har annan kvalifikation är välkommen att söka, vid en eventuell anställning blir anställningen då tidsbegränsad utifrån legitimationskrav för en tillsvidare tjänst. 

Du är en tydlig relationell ledare i gruppen, med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Vi ser att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Vid eventuell anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren. 

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/250
Kontakt
  • Mariana Karlsson, rektor, 073-2703104
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Sveriges Lärare, 070-5848416,asa.elfving@ornskoldsvik.se
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb