Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Bjästaskolan är en F-9 skola som ligger två mil söder om Örnsköldsvik. I åk F-6 går det cirka 220 elever. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för våra elevers lärande och utveckling. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i trä-och metallslöjd i årskurserna 3-6 och kommer att ha det övergripande ansvaret för elevgruppen och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning. Eventuellt kan undervisning i idrott vara en aktuell kombination.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med ämnesbehörighet trä- och metallslöjd. Alternativt har du erfarenhet av undervisning som obehörig lärare.

Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och bygga goda relationer. Du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ. Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under perioden 230815 - 240218 med eventuell möjlighet till  förlängning.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Vid eventuell anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 15 augusti 2023
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/309
Kontakt
  • Elisabeth Kjellsson, rektor, 070-1919848
Facklig företrädare
  • Johanna Holmström, Sveriges Lärare, 0660-88579,johanna.holmstrom@ornskoldsvik.se
  • Åsa Elfving, Sveriges Lärare, 0660-88579,asa.elfving@ornskoldsvik.se
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-29

Tillbaka till lediga jobb