Konsult- och serviceförvaltningen, Drift & Service

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Drift och serviceavdelningen ansvarar för drift, förebyggande och akut underhåll, yttre och inre skötsel av kommunens egna fastigheter som exempelvis skolor, förskolor, äldreboenden och sporthallar. Vi levererar även lokalvård och verksamhetsservice till kommunens olika verksamheter. Vi söker nu en Entreprenadsamordnare. 

Arbetsuppgifter
I rollen som entreprenadsamordnare kommer du att följa upp olika entreprenörsavtal inom den yttre miljön såsom maskinell snöröjning/halkbekämpning för de kommunala fastigheterna samt ansvara för att alla kommunens fastigheter har möjlighet till bra avfallshantering/sortering.

Du har en viktig roll med att följa upp och säkerställa att entreprenörer av olika slag efterlever de avtal som finns inom de olika områdena. Du kommer att medverka till vårt utvecklingsarbete kring nya avtal, metoder och processer för vår avdelning. Du ansvarar för kostnadsuppföljning inom området och Du arbetar nära våra entreprenörer med regelbundna driftmöten och entreprenadmöten både internt inom kommunen och externt.

Vi erbjuder ett fritt arbete med stort eget ansvar där du har möjlighet att vara med och påverka arbetet. 

Kvalifikationer
Du har relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du är en person som har vana av att arbeta med och följa upp komplexa avtal. Du har inga svårigheter att ställa tydliga krav eller att stå fast vid dina beslut trots många olika viljor. Du har förmågan att väga in olika parters intressen i beslut för att i slutändan hitta bästa möjliga lösning.

För att du ska trivas och lyckas i rollen som entreprenadsamordnare behöver du ha lätt för att knyta kontakter och bygga förtroende med dem du möter. Som person är du ordningsam och strukturerad med en god organisationsförmåga och kostnadsmedvetenhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har god datavana och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Körkort B är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde efter överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/124
Kontakt
  • Eva-Britt Persson, avdelningschef, 0660-88310
Facklig företrädare
  • Berit Gimbergsson, Vision, 0660-88299
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb