Samhällsbyggnadsförvaltningen, Trafik- och parkavdelningen

Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik.

Under sommaren förstärks kommunen med ett antal feriearbetande ungdomar från årskurs 1 gymnasiet. Många av dessa ungdomar kommer att jobba under Trafik och parkavdelningen med diverse arbete kring parkskötsel. Vi söker nu sex stycken anläggningsarbetare som ska fungera som handledare åt dessa ungdomar. Det innebär att du blir en i teamet inom parkskötsel med fokus på att planera och leda ferieungdomarna både tillsammans med andra handledare och självständigt. Tjänsterna är säsongsanställningar på heltid 100%. Tjänsterna är främst perioden juni till augusti, men maj till oktober kan även vara aktuellt.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår arbetsuppgifter inom grönyteskötsel som underhåll av utemöbler, sommarblommor, ogräsrensning, vattning, städning och tillsyn av lekparker.

Du kommer att självständigt samt tillsammans med andra feriehandledare leda och fördela det dagliga arbetet för ferieungdomarna. De praktiska arbetsuppgifterna utförs tillsammans med ungdomarna där du är en god förebild.

Kvalifikationer
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, flexibel, serviceinriktad och har en bra kommunikativ förmåga. Du trivs med att samordna och organisera arbetsuppgifter och har ett intresse för att engagera och vägleda andra. Har du erfarenhet av att leda och arbeta med ungdomar samt har trädgårdsutbildning eller erfarenhet som vi kan bedöma tillräcklig är det meriterande. Vi ser gärna att du har viss datorvana då rapportering ingår.

Körkort B är ett krav.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid under perioden juni till och med augusti.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Urval kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vid en eventuell anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren. 

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/57
Kontakt
  • Karin Arvidsson, arbetsledare, 0660-88506
Facklig företrädare
  • Birgitta Norberg, Kommunal, 070-1919837
  • Kristina Vestin, Kommunal, 070-2436705
Publicerat 2023-02-16
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb