Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Nu söker vi en ny medarbetare till oss på Höglandskolan. Höglandskolan är en F-6 skola med cirka 380 elever. Skolan ligger centralt i Örnsköldsvik vilket gör att det finns goda kommunikationsmöjligheter. Skolan har närhet till både skog och äng.

Arbetsuppgifter
Som elevassistent stödjer du en specifik elev men kan också fungera som resurs i en grupp, allt utifrån behov och i samarbete med den pedagogiska personalen, lärare och elevhälsopersonal. Viss del av arbetstiden jobbar du också på fritidshemmet.

Som resurs till en elev i dennes skoldag är det viktigt att både kunna vara stödjande samtidigt som du möjliggör elevens självständighet så mycket som möjligt. Det ingår en delegerad medicinering. 

 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har barnskötarutbildning eller annan pedagogisk utbildning. Önskvärt är att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av medicinering främst kring diabetes. 

Elevassistentsarbetet ställer höga krav på personlig lämplighet med ett gott förhållningssätt, kreativitet och lösningsfokus. Som person är du lugn och uthållig och kan vara en trygg vuxen under skoldagen.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Vid eventuell anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2025-06-11
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 21 augusti 2024
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/351
Kontakt
  • Lars von Ahn, 073-0484419
  • Lina Dyan, 073-0320891
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Sveriges Lärare, 070-5848416,asa.elfving@ornskoldsvik.se
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb