Konsult- och serviceförvaltningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster. Med vår hjälp kan förvaltningarna och de kommunala bolagen koncentrera sig på sina kärnverksamheter. Vi behöver fler kollegor med kunskap och servicevana för att stärka upp vår lokalvårdsenhet och söker nu två lokalvårdare. Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I rollen som lokalvårdare arbetar du för att ge bästa möjliga städservice till våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår daglig städning av kommunala fastigheter så som skolor, förskolor och kontor. Periodisk städning och golvvård ingår också i vårt städuppdrag.

På drift & serviceavdelningen är du vårt ansikte ut mot våra kunder. Som lokalvårdare har du en viktig roll! Ditt arbete bidrar till en positiv bild av det offentliga rummet och en god miljö för alla som vistas i lokalerna. Arbetet är omväxlade och socialt. Arbetsuppgifterna ställer krav på att både arbeta självständigt och i grupp. Arbetet kännetecknas av variation, flexibilitet och stundtals ett högt tempo och är något fysiskt krävande. Du blir en del av ett team som stöttar och ställer upp för varandra.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning med krav på minst 2 års erfarenhet av lokalvårdsyrket och vana från maskinstädning. Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil samt att du kan tala, läsa och förstå svenska för att kunna använda våra instruktioner, scheman och säkerhetsdatablad. Även kunna kommunicera med kunder och kollegor.

SRY, Pryl, hygienutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig är meriterande. Du bör ha grundläggande datorkunskap då vi rapporterar i olika system.

Arbetet kräver att du är flexibel samt att du är service- och kundfokuserad. Du måste trivas i nya miljöer, kunna arbeta självständigt samt ha förmågan att kunna planera ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 september 2024
Löneform Fast månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/337
Kontakt
  • Maria Laine Holmlund, abetsledare, 0732741218
  • Ulrica Gidlund, arbetsledare, 0703973477
Facklig företrädare
  • Kommunal, ornskoldsvik.m-norrland@kommunal.se, 010-4429767
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb