Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi inom särskilt boende arbetar för att ge våra brukare insatser och stöd av god kvalitet som är anpassad utifrån individens behov och önskemål. Inom avdelningen Särskilt boende finns det totalt 17 vård- och omsorgsboende fördelade på 22 enhetschefer.
Nu söker vi en enhetschef till Bredbyn, Sörgården vård- & omsorgsboende. 

Arbetsuppgifter

Arbetet som enhetschef innebär att du företräder kommunen som arbetsgivare och att ansvara för verksamhet, ekonomi, arbetsmiljö och personal. Som enhetschef på Sörgården ansvarar du för undersköterskor/vårdare som arbetar dag/kväll, natt och helg. 

Dina arbetsuppgifter är att leda, stötta, motivera och utveckla dina medarbetare för att tillsammans nå kvalité, resultat och uppsatta mål. Du strukturerar, planerar och organiserar ditt arbete självständigt. Du tillsammans med dina kollegor i området, både inom särskilt boende och ordinärt boende, samarbetar och arbetar för en god och nära vård i området.

Till stöd i ditt arbete finns din chef, chefsstöd, kollegor inom din avdelning samt stödfunktioner som bland annat ekonom, personalspecialist och lönehandläggare

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, sjuksköterska eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete är meriterande. Meriterande är också om du har erfarenhet av kommunalt arbete eller offentlig styrd organisation samt om du har goda kunskaper inom verksamhetsområdet.

Som person är du trygg i dig själv och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och smidig i dina relationer med andra människor. Det är också viktigt att du har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, säkerställa att information når fram och att du är mån om uppföljning. Vidare är du mål- och resultatorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Giltigt körkort, behörighet B, är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansöka


Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/334
Kontakt
  • Linda Johansson, 0660-265050
  • Sara Nordström, 0660-265209
Facklig företrädare
  • Marie Jonsson, Vårdförbundet, 0660-266291
  • Camilla Norberg, Vision, 0660-265098
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb