Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Hemtjänsten i Anundsjö Östra utgår från centrala delarna av Bredbyn och har ett upptagningsområde som sträcker sig ner till Moliden och Gottne.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd, motivation och omsorg till våra brukare. Vi arbetar hälsofrämjande med syftet att stärka individens egna förmågor och att alla som vi kommer till ska ha möjlighet att få leva livet, hela livet.

Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, kontaktmannaskapsuppgifter samt sociala och fysiska aktiviteter tillsammans med våra brukare.

Vi arbetar teambaserat vilket innebär att många olika yrkesgrupper har som gemensamt mål att skapa en god livskvalitet och en bra miljö för våra brukare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska och vi ser gärna att du har vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri. Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om och trivs med att arbeta med människor samt att du är flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav och det är meriterande om du har kunskaper i andra språk.

Giltigt körkort, behörighet B, samt tillgång till egen bi är ett krav.

Vi söker en tillsvidareanställning på heltid och en vikariatsanställning på heltid till och med 31 december 2023 med tillträde omgående enligt överenskommelse.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Referenstagning kommer ske digitalt via Refapp

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bredbyn
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/275
Kontakt
  • Sara Vettersand, enhetschef, 0660-265250
Facklig företrädare
  • Kommunal, sektion 17, växel0660-88000
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb