Välfärdsförvaltningen, Ordinärt boende

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Anundsjö Östra utgår från centrala delarna i Bredbyn och har ett område som sträcker sig ner till Moliden och Gottne. Vi söker nu tre personer för tillsvidareanställning och två vikarier, välkomna till oss!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd, motivation och omsorg till våra boende. Vi arbetar hälsofrämjande med syftet att stärka individens egna förmågor och att alla som bor hos oss ska ha möjlighet att få leva livet, hela livet.


Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, kontaktmannaskapsuppgifter samt sociala och fysiska aktiviteter tillsammans med våra boende.

Vi arbetar teambaserat vilket innebär att många olika yrkesgrupper har som gemensamt mål att skapa en god livskvalitet och en bra miljö för våra boende.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska till tre av tjänsterna, dessa är tillsvidareanställningar på heltid 100%. Har du annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig finns vikariat till och med 30 september 2023 på minst 75% med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri. Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om och trivs med att arbeta med människor samt att du är flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

Goda kunskaper i svenska både i skrift och tal. 

Giltigt körkort, behörighet B samt tillgång till egen bil är ett krav. 

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 230501 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Örnsköldsvik/Bredbyn
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/151
Kontakt
  • Sara Vettersand, enhetschef, 0660-265250
Facklig företrädare
  • Rut Bergström, Kommunal, 0660-88676
Publicerat 2023-03-28
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb