Bildningsförvaltningen, Grundskolan

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Vi behöver en ny medarbetare till oss på Höglandskolan. Vi söker dig som i din pedagogroll är nyfiken på elever och deras lärande, som drivs av att försöka förstå och hitta konstruktiva lösningar och som i nära samarbete med lärarkollegor, elevhälsa och skolledning vill hjälpa varje elev att nå så långt som möjligt. Detta gäller inte minst de elever som har större utmaningar än andra i skolan

För dig som är ny i ditt yrke har Örnsköldsviks kommun ett introduktionsprogram för nya lärare som innebär att du under ditt första år får en mentor. Din mentor är en erfaren lärare med samma ämnesbehörighet som kan vägleda och stödja dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst att undervisa i årskurs 4 och tillsammans med kollegor ansvara för elevgruppen samt sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

Kvalifikationer
För oss är inställning och personlighet mycket viktigt och det finns möjlighet att anpassa tjänsten utifrån behörighet och kompetens. Vi söker dig med lärarexamen och med ämnesbehörighet i tex. matematik, engelska och/eller svenska och gärna med andra ämneskombinationer.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling. Du är en trygg vuxen och är en tydlig ledare i klassrummet. Att vara en förebild och skapa en god stämning i elevgruppen och arbetslaget är för dig en självklarhet.

Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser, förmåga att skapa struktur samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov. Du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Vid anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister lämnas in till arbetsgivaren.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 220810
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/483
Kontakt
  • Björn Eriksson, rektor, 0660-88306
Facklig företrädare
  • Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-1909025
  • Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-5848416
Publicerat 2022-06-23
Sista ansökningsdag 2022-08-02

Retour aux postes vacants