Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Vill du vara med och bidra till att förstärka undervisningen på vår skola? Örnsköldsviks kommun tänker göra extra satsningar inför hösten med legitimerade grundskollärare. 
Detta innebär att Själevadskolans högstadium söker grundskollärare med behörighet i årskurs 7-9. Vi söker främst lärare i svenska och svenska som andra språk. Satsningen gäller i första hand höstterminen, men det kan bli aktuellt med förlängning. Legitimerad lärare erbjuds tillsvidareanställning i Örnsköldsviks kommun.

För dig som är ny i ditt yrke har Örnsköldsviks kommun ett introduktionsprogram för nya lärare som innebär att du under ditt första år får en mentor. Din mentor är en erfaren lärare med samma ämnesbehörighet som kan vägleda och stödja dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med olika former av insatser för att stärka elevernas språk -och läsförmåga i första hand. Uppdraget formas med utgångspunkt i elevernas behov och i nära samarbete med kollegorna. Du kommer att arbeta i årskurserna 7-9 och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med ämnesbehörighet i svenska, svenska som andraspråk i grundskolans årskurser 7-9.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling. Du är en trygg vuxen och är en tydlig ledare i klassrummet. Att vara en förebild och skapa en god stämning i elevgruppen och arbetslaget är för dig en självklarhet.

Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser, förmåga att skapa struktur samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov. Du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Vid anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 10 augusti 2022
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/375
Kontakt
  • Maria Axelsson, rektor, 070-1903418
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-5848416
  • Camilla Adam, Lärarförbundet, 070-1909025
Publicerat 2022-05-31
Sista ansökningsdag 2022-06-30

Retour aux postes vacants