Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd, omvårdnad och omsorg till våra klienter. Vi arbetar hälsofrämjande med syftet att stärka individens egna förmågor. Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet. En viktig del i arbetet är att du tillsammans med klient jobbar utifrån genomförandeplaner.

Vi arbetar teambaserat vilket innebär att flera olika yrkesgrupper har som gemensamt mål att skapa en god livskvalitet och en bra miljö för våra klienter.

Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Du är även med och kontinuerligt utvecklar och kvalitetssäkrar verksamheten.

Arbetstid kan innefatta dag/kväll/helg och sovande jour.

Kvalifikationer
Meriterande är utbildning som undersköterska, skötare inriktning psykiatri, stödpedagog, socialpedagog, behandlingspedagog/assistent eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig.

Saknar du utbildning men har ett brinnande intresse för att jobba med och för människor är du också välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att jobba inom socialt stöd måste du ha fyllt 18 år. Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov. Som person är du självgående med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Oftast krävs B-körkort.

För arbetet krävs goda kunskaper i svenska både i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med klienter, skriva journaldokumentation samt erhålla medicin delegering.

Vi ser gärna att du lämnar kontaktuppgifter till dina referenser, direkt vid ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Örnsköldsviks kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 0-100%, 8- 10 veckor
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/11
Kontakt
  • Rekryteringsservice, 0660-880 00
Publicerat 2022-02-01
Sista ansökningsdag 2022-06-30

Tillbaka till lediga jobb