Konsult- och serviceförvaltningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Vi söker nu ett köksbiträde till vår verksamhet Lotsstigen, Brösta, Arnäsvall. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, helgfri mån-fredag. Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som köksbiträde arbetar du i köket med att hantera måltider så som frukost, lunch och mellanmål. Även disk och administrativa arbetsuppgifter som varu- och måltidsbeställningar i kostdataprogram ingår i arbetsuppgifterna samt daglig städning av förskolans lokaler.

Kvalifikationer
Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta inom kök och lokalvård och är van att arbeta efter egenkontroll och checklistor.

Vi söker dig som trivs att arbeta självständigt med stort eget ansvar, är flexibel och serviceinriktad vilket gör att vi kommer att lägga vikt på personlig lämplighet.

Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift för att kunna ta del av arbetsordningar, rutiner, checklistor, beställningar och kommunikation på arbetsplatsen.

Du ska kunna arbeta i andra kök inom organisationen då vårt arbetssätt innebär att vi täcker upp för varandra vid tex. frånvaro. Du ingår i en större arbetsgrupp tillsammans med medarbetare från andra kök inom området och har köksenhetschef som närmaste chef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, ca 56%, med start 19 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-19 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 56,25%
Ort Arnäsvall
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/368
Kontakt
  • Sofia Mattsson, köksenhetschef, 073-2703582
  • Carina Gidlund, Kostavdelningen, 0660-88168
Facklig företrädare
  • Katarina Edlund, Kommunal, 0660-88000
Publicerat 2024-06-24
Sista ansökningsdag 2024-07-09

Tillbaka till lediga jobb