Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi söker nu en ny medarbetare till Örnsköldsviks kommuns kväll och natt-team. Eftersom vi erbjudit en av våra medarbetare Akademisk specialisttjänstgöring (AST) behöver vi utöka vårt team med en ny medarbetare. Vi är ett glatt gäng som arbetar kommunövergripande mot kommunens Särskilda-, ordinära- samt LSS/psykosociala boenden. Vi arbetar även på uppdrag av 1177.

Som medarbetare hos oss erbjuds ett omväxlande jobb med ett förmånligt schema där vi för närvarande prioriterat längre ledigheter mellan arbetsperioderna för en bättre återhämtning. Vi erbjuder också både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt utbildningstid. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ansvarar du både för den specifika och den allmänna omvårdnaden. Vi inom vård och omsorg tycker att vi har ett av de mest givande jobben i Örnsköldsvik. Du kommer att ha en central roll i teamet, där du jobbar tätt med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Genom din medicinska kunskap ser vi att du finner lösningar som skapar trygghet och mervärde för den boende.

Du handleder personal och studerande, samt ger stöd och råd till anhöriga. Du skall tillsammans med medarbetare arbeta för en meningsfull dag för de boende.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet inom området.
Det är meriterande om du har handledarutbildning eller annan påbyggnadsutbildning. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men som samtidigt har förmågan att se dig som en i ett team.

Du bör ha ett stort engagemang, positiv inställning till utveckling samt lockas av situationer där nytänkande och kreativitet ingår.

Giltigt körkort behörighet B är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/339
Kontakt
  • Erika Järnkvist, 0660-266277
Facklig företrädare
  • Emma Sundelin, Vårdförbundet, 072-2212413
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-12

Tillbaka till lediga jobb