Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Vi söker en undersköterska till vårt underskötersketeam i hälso- och sjukvårdsavdelningen.
Söker du till oss så får du en möjlighet att jobba tillsammans med 2 andra undersköterskor som jobbar på uppdrag av sjuksköterskor på hemsjukvården och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att jobba på uppdrag från sjuksköterskan. Uppgifterna kan vara provtagning, såromläggning, injektioner osv. 

Delaktighet, utveckling och gemenskap är viktiga delar för oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet.

Vi arbetar teambaserat vilket innebär att många olika yrkesgrupper har som gemensamt mål att skapa en god livskvalitet och en bra miljö för våra gemensamma patienter

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri. Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om och trivs med att arbeta med människor, van att jobba ensam samt att du är flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska i tal och skrift för att bland annat kunna kommunicera med brukare, utföra vårddokumentation samt erhålla medicindelegering.

Giltigt körkort, behörighet B är ett krav. 

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-01-12
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/320
Kontakt
  • Anna Holmlund, 0660-266253
Facklig företrädare
  • Kommunal, ornskoldsvik.m-norrland@kommunal.se, 010-4429767
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb