Kommunledningsförvaltningen

Kommunledningsförvaltningen arbetar under kommunstyrelsen och har till uppgift att leda, samordna, stödja och följa upp den samlade kommunala verksamheten.

Är du redo för en ny utmaning och har ett genuint intresse av arbetsrätt? Är du en utåtriktad problemlösare med god social kompetens och ett stort intresse för arbetsgivarfrågor?
Vi söker en engagerad och kompetent förhandlare som ska arbeta med arbetsrättsliga frågor tillsammans med oss!

Tjänsten är placerad på kommunens personalavdelning som består av 23 personer som arbetar riktat mot kommunens olika förvaltningar. Vi är ett välkomnande gäng med stort engagemang och lång erfarenhet inom personalområdet!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med service till våra förvaltningar genom rådgivning och hantering av arbetsrättsliga ärenden samt att hålla information och utbildning i arbetsrättsrelaterade ämnen. Därutöver ingår att arbeta med förhandlingsverksamhet i form av tviste- och medbestämmandeförhandlingar inklusive tolkning, tillämpning och utveckling av aktuella kollektivavtal, samt att vara delaktig i kollektivavtalsförhandlingar. Arbetsuppgifterna är varierande och utvecklingsmöjligheterna stora. Du rapporterar till förhandlingschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsrätt och förhandlingar ur ett arbetsgivarperspektiv. Du har, för rollen som förhandlare, relevant akademisk utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig.

Vi tror att du är en person som har god förmåga att arbeta lösningsorienterat och är flexibel och orädd för att ta egna initiativ. För att passa för rollen ser vi vidare att du är utåtriktad, social och kommunikativ, då arbetet innebär många olika kontaktytor, såväl internt som externt.

Körkort med behörighet B är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/135
Kontakt
  • Fredrik Lindahl, förhandlare, 0660-88000
  • Nils Hörnström, personaldirektör, 0660-88625
Facklig företrädare
  • Malin Strömberg, Vision, 070-1909024
  • Johanna Martinell, SACO, 0660-88666
Publicerat 2024-03-06
Sista ansökningsdag 2024-04-04

Tillbaka till lediga jobb