Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Vi söker en lärare i åk 4-6 vid Hemlingskolan i Björna skolupptagningsområde. Skolupptagningsområdet omfattar fyra skolor, en F-9 skola belägen i Björna, en F-6 skolor i Gideå och Hemling samt en F-3 skola i Trehörningsjö. Det är alla små genuina skolenheter i Örnsköldsviks ytterområde med stark lokal förankring i bygden och tryggheten som grund. Skolorna är belägna med närhet till naturen

För dig som är ny i ditt yrke har Örnsköldsviks kommun ett introduktionsprogram för nya lärare som innebär att du under ditt första år får en mentor. Din mentor är en erfaren lärare med samma ämnesbehörighet som kan vägleda och stödja dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i matematik, NO och teknik i årskurserna 4-6 och kommer ha det övergripande ansvaret för elevgruppen och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med ämnesbehörighet i matematik, NO och teknik.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling. Du är en trygg vuxen och är en tydlig ledare i klassrummet. Att vara en förebild och skapa en god stämning i elevgruppen och arbetslaget är för dig en självklarhet.

Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser, förmåga att skapa struktur samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov. Du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Vid anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 231002
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hemling
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/438
Kontakt
  • Sara Yngvesson, Rektor, 076-5251278
  • Theresia Bylund, Bitr. rektor, 073-0507902
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Sveriges Lärare, 0660-88579,asa.elfving@ornskoldsvik.se
  • Johanna Holmström, Sveriges Lärare, 0660-88579,johanna.holmstrom@ornskoldsvik.se
Publicerat 2023-08-30
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb