Konsult- och serviceförvaltningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Då två av kostavdelningens medarbetare på staben kommer att vara föräldralediga under en tid behöver vi hjälp med att fortsätta kostavdelningens utvecklingsresa. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid (20-40%) som med fördel kombineras med en kockanställning i kommunen. Sysselsättningsgraden kan variera över tid.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en stabsfunktion, underställd avdelningschef med receptutveckling i kostdataprogrammet Matilda som den huvudsakliga arbetsuppgiften. Arbetet inkluderar helheten kopplat till receptutvecklingen såsom näringsberäkning, revidering, arbetsordning, klimatanpassning och dialog med alla tillagningskök. Arbetet är självständigt och sker i nära samarbete med övriga kollegor i staben samt alla kök. En stor del i arbetet är driva utvecklingen framåt på ett sätt som bidrar till matglädje, arbetsglädje och måluppfyllelse samt att vara företrädare för arbetsgivaren.

Kvalifikationer
Du ska ha utbildning som kostvetare, kostekonom eller dietist.

Grundläggande kunskaper i kostdataprogrammet Matilda är meriterande. 

Vi söker dig som har goda kommunikationsegenskaper, är van att prata inför andra och kan förmedla ett budskap både muntligt och i skriven text.

Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och serviceinriktad. Det är av vikt att du trivs med att utveckla arbetssätt, vara en god förebild och inte vara rädd att arbeta självständigt.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 1 maj 2024
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-40%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/136
Kontakt
  • Marie Mattsson, avdelningschef, 0660-88426
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429767
Publicerat 2024-03-20
Sista ansökningsdag 2024-04-07

Tillbaka till lediga jobb