Örnsköldsviks kommun, Konsult- och serviceförvaltningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Administrativ service är en intern serviceenhet som arbetar med flera olika arbetsområden. Som administratörer så jobbar vi med att ge service och support till kommunkoncernens verksamheter inom telefoni, stadshusservice, konferens och mötesteknik. Att alltid ha våra medarbetare och medborgaren i fokus är utgångspunkten för vårt arbetssätt.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att hantera ärenden som inkommer via besök, telefon och epost. Du kommer arbeta med ärenden i vårt ärendehanteringssystem Easit, hantera beställningar och ge support och stöd till användarna. Du kommer att hantera ärenden inom telefoni med abonnemang, telefoner och tillbehör. Du kommer vidare att ge stöd till användare av konferens- och mötesteknik samt stöd för möten i olika former.

Administration, dokumentation och uppföljning är en stor del i arbetet och det sker i flera IT-baserade verksamhets- och driftsystem. Du kommer att jobba med utveckling av stöd och hjälp via utbildningsmaterial och guider.

Därutöver förekommer en del praktiska arbetsuppgifter som att hantera post, skanning av dokument och administration av passerkort och behörigheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en lämplig utbildning för tjänsten, gärna med inriktning administration. Det är ett krav med tidigare yrkeserfarenhet inom administration. Vidare är det krav på tidigare vana från att jobba i IT-baserade verksamhetssystem och erfarenhet av att jobba med support både via besök och telefon samt via andra tekniska plattformar så som chatt och teams.

För tjänsten behöver du ha mycket god datorvana samt mycket god vana av att arbeta i Office365 med t.ex. Teams, Excel. Du ska ha erfarenhet av att jobba i CRM-system (ärendehanteringssystem).

Det är meriterande med följande erfarenheter;
- Arbetat med ärendehanteringssystemet Easit
- Jobbat med support och utbildning med videokonferenssystem och konferensutrustning

I tjänsten behövs en förmåga att samtidigt som du för samtal kunna söka upp och hantera information och data parallellt.

Som person är du självgående, tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är en problemlösare som tycker om att arbeta med utveckling och förändring. Du är strukturerad och gillar ordning och reda och har ett positivt och lösningsinriktat arbetssätt. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på ett strukturerat och tydligt sätt. Vi arbetar aktivt med att ha ett professionellt och gott bemötande och vi söker dig som som snabbt kan anpassa dig till förändrade förutsättningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i urvalet till tjänsten.

Körkort, behörighet B, är ett krav.

Tjänsten är en vikariatsanställning med start snarast enligt överenskommelse till och med 31 december 2024.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/86
Kontakt
  • Ulrik Ulander, enhetschef, 0660-88478
Facklig företrädare
  • Lisa Nylander, Vision, 0660-88504
Publicerat 2024-02-20
Sista ansökningsdag 2024-03-10

Tillbaka till lediga jobb