Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Inför augusti söker vi förskollärare till våra verksamheter. Örnsköldsviks Kommun driver cirka 45 kommunala förskolor som finns utspridda över hela kommunen. Våra förskoleverksamheter bedrivs utifrån läroplanen och vi har både stora och små enheter. Vi sätter stort värde på vår pedagogiska personal och strävar efter att anställa utbildade pedagoger i största möjliga utsträckning.

För dig som är ny i din profession har Örnsköldsviks kommun ett introduktionsprogram för nya förskollärare som innebär att du under ditt första år får en mentor. Din mentor är en erfaren förskollärare som kan vägleda och stödja dig.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att leda och driva det pedagogiska arbetet på förskolan tillsammans med övriga pedagoger utifrån läroplanen och övriga styrdokument.

Som förskollärare kommer du ha en viktig roll i förskolans dagliga verksamhet där du med ett medvetet förhållningssätt möjliggör att barnen får upptäcka och utveckla sina förmågor på ett allsidigt sätt. En viktig del i arbetet är att jobba för att alla barn ska bli sedda och känner att de har en självklar plats på förskolan. 

Du ansvarar för att ge barnen en lärande, utmanande, meningsfull, kreativ samt spännande lek och lärandemiljö. Tillsammans med dina kollegor för du en ständigt levande pedagogisk dialog med en vilja att förändra, fördjupa och utveckla.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och behörig för att arbeta i förskolan. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp. Även du som är ny i din yrkesroll är välkommen att söka.

Du har ett positivt förhållningssätt och intresse för att utveckla arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Du kan bli kontaktad och intervjuad under annonseringstiden då vi arbetar med löpande rekrytering och tillsättning på våra tjänster. Vänligen bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid eventuell anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/300
Kontakt
  • Madelene Westman, Samordnare Bildningsförvaltning, 0660-88508
  • Kajsa From Rundblad, Verksamhetschef Förskola, 076-7843933
Facklig företrädare
  • Johanna Holmström, Sveriges Lärare, 0660-88579,johanna.holmstrom@ornskoldsvik.se
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb