Konsult- och serviceförvaltningen, Kostavdelningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Hos oss på Mellanselskolan står matglädje i fokus. Vi jobbar ständigt med att minska matsvinnet och andra chansen rätter och utmana våra gäster att prova nya smaker. Vi jobbar efter säsong och klimatsmarta livsmedelsval. Vi strävar efter att varje måltid ska bli den bästa.

Till vårt kök vid Mellansel förskola, Mellansel söker vi ett köksbiträde på 62,5%. Tjänsten är en visstidsanställning med arbete under dagtid, helgfri måndag-fredag.

Arbetsuppgifter
Som köksbiträde kommer du att arbeta i kök med hantering av måltider som frukost, lunch och mellanmål till förskolans barn och personal. Disk, städ och lättsammare administrativa arbetsuppgifter ingår också i dagliga arbetsuppgifter.

Vårt arbetssätt att kunna täcka för varandra gör att du ska kunna arbeta i andra kök inom området. Tillsammans med ytterligare medarbetare i andra kök inom området ingår du i en större arbetsgrupp med köksenhetschef som närmsta chef.

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av arbete inom kök och tidigare vana att arbeta efter egenkontroll och checklistor. Vi söker dig som har ett gott bemötande, är flexibel och serviceinriktad. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift för att kunna ta del av arbetsordningar, rutiner, checklistor, beställningar och kommunikation på arbetsplatsen.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20230417 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 62,5%
Ort Mellansel
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/142
Kontakt
  • Malin Liv, köksenhetschef, 073-2703577
Facklig företrädare
  • Katarina Edlund, Kommunal, 0660-88000
Publicerat 2023-03-20
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb