Konsult- och serviceförvaltningen, Kostavdelningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Kostavdelningen arbetar för att varje dag servera god och näringsrik mat till alla matgäster. Centralt i arbetet är utveckling av recept, omhändertagande av råvaror, andra chansen och minskat matsvinn samt dialog med elever och övrig personal på skolan. Låter det som en spännande vardag - då är detta jobb för dig!

I köket på Björnaskolan tillagar och serverar vi måltider till skolans elever och personal i vår egna matsal, även utskick till förskola och vård- och omsorgsboende inom närområdet.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av beredning och tillagning av måltider, specialkost, konsistenser och sallader. Även disk, städ, lineservering, recepthantering, redovisningar, varuhantering och egenkontroll tillhör arbetssysslor som ingår. Arbetsuppgifterna innefattar även administrativa arbetsuppgifter som recepthantering och beställningar via webb eller kostdataprogram.

En dag i veckan ligger arbetsdagen som pool där arbetsdag och plats planeras in av vår resursplanerare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av matlagning inom storkök och som gärna har en kockutbildning i grunden. Du ska vara intresserad att arbeta med mat och människor, vara engagerad, ansvarstagande, flexibel och kunna arbeta självständigt även i stunder då tempot är högt. Du behöver tycka att det är intressant att arbeta utifrån ett växlande arbetssätt där arbetsdagar ser olika ut.

Du ska behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Då vi arbetar i en föränderlig verksamhet så ser vi gärna att du har ett utvecklande arbetssätt i det praktiska arbetet i köket men även inom olika verktyg och system som vi använder oss av.

Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 93,75%
Ort Björna
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/140
Kontakt
  • Roger Höglund, köksenhetschef, 073-2703572
  • Carina Gidlund, Kostavdelningen, 0660-88168
Facklig företrädare
  • Katarina Edlund, Kommunal, 0660-88000
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-17

Tillbaka till lediga jobb