Konsult- och serviceförvaltningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Kostavdelningen ansvarar för Örnsköldsviks kommuns alla måltider i förskola, skola samt vård- och omsorgsboenden. Avdelningen är indelad i 12 olika enhetschefsområden och nu behöver vi förstärkning med en vikarierande köksenhetschef till området Björna, Hemling, Trehörningsjö och Gideå eftersom ordinarie enhetschef studerar. Möjlighet till eventuell förlängning finns. 

I området finns det fem kök som tillsammans tillagar och serverar ca 590 portioner till förskola, skola, vård- och omsorgsboenden samt hemmaboende pensionärer.

Arbetsuppgifter
Som köksenhetschef arbetar du direkt under avdelningschef, ingår i avdelningens ledningsgrupp och företräder avdelningen i olika sammanhang.

Du har personal-, budget-, arbetsmiljö- och verksamhetsansvar för samtliga enheter inom området. En stor del i arbetet förutom den praktiska matlagningen i köket är att vara en god ledare i arbetslaget och företrädare för arbetsgivaren.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning och/eller praktisk erfarenhet inom kockyrket. Det är meriterande om du har vana att leda andra.

Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel, engagerad och serviceinriktad. Det är av vikt att du trivs med att utveckla arbetssätt, vara en god förebild och inte vara rädd att arbeta självständigt.

Vana av att arbeta med dator och inom ekonomi är ett krav likväl som körkort och tillgång till egen bil i tjänsten. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har goda ledaregenskaper.

Se vår fina film från köket i Björna

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-05-01
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/177
Kontakt
  • Marie Mattsson, avdelningschef, 0660-88426
Facklig företrädare
  • Katarina Edlund, Kommunal, 0660-88000vxl
  • Berit Gimbergsson, Vision, 0660-88299
  • Mikael Kristiansson, Ledarna, 0660-88000vxl
Publicerat 2023-03-31
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb