Välfärdsförvaltningen, Avdelningen för Hälso och sjukvård

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.Resursteamet, är ett team bestående av flera yrkesgrupper och arbetar teambaserat inom kommunen. Vi söker nu 2 undersköterskor som vill ingå i vårt arbetslag. Låter det här intressant, vänta då inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som undersköterska i resursteamet arbetar du både mot särskilt boende, hemsjukvård samt LSS/Psykosociala. Arbetstider är dagtid mån-fredag, men kvällar och enstaka helg kan bli aktuellt.

Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet. Du ges möjlighet till utveckling och lärande då du kommer att samarbeta i team med andra professioner. Med ett teambaserat arbetssätt innebär det att flera yrkesgrupper har ett gemensamt mål att skapa god livskvalitet och en bra miljö för våra patienter.

I arbetsuppgifterna ingår delegerade arbetsuppgifter från legitimerad sjuksköterska så som provtagningar, omläggningar, läkemedelshanteringar etc.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri. Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är ett krav.
Det är viktigt att du tycker om och trivs med att arbeta med människor samt att du är flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver giltigt körkort, behörighet B. 

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Välkommen in med din ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/474
Kontakt
  • Marie Jonsson, 0660-265371
Facklig företrädare
  • Rut Bergström, Kommunal, 0660-88676
Publicerat 2022-06-27
Sista ansökningsdag 2022-07-18

Tillbaka till lediga jobb