Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Idbynskolan finns belägen cirka en mil norr om Örnsköldsvik och Banafjälskolan ligger i en naturskön miljö ungefär 2 mil norr om Örnsköldsvik. Vi har naturen inpå knuten som bär kustlandskapets karaktär med bara ett stenkast till havet. Vi är två mindre skolor med sammanlagt ca 150 elever som representerar spannet från förskoleklass till och med årskurs 6. Du kommer arbeta i nära samarbete med rektor och personal. Vi tänker att en NPF-anpassad skola är en skola som är bra för alla och vill arbeta för att utvecklas i den riktningen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av skolans elevhälsoteam och främst arbeta som speciallärare/specialpedagog. Du kommer att fungera som länk mellan skolans arbetslag och skolans elevhälsoteam. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Tjänsten är en kombinationstjänst, där specialpedagoguppdraget om 50% kompletteras med riktade insatser på 50%. Sysselsättningsgraden kan bli mellan 50% och 100%, utifrån kvalifikationer och verksamhetens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig med specialpedagog-/speciallärarexamen.

Även du som har annan kvalifikation är välkommen att söka, vid en eventuell anställning blir anställningen då tidsbegränsad utifrån legitimationskrav för tillsvidaretjänst.

Du är en tydlig ledare med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Du har inga problem att organisera ditt arbete själv och tillsammans med andra samt att vara flexibel och sätta verksamhetens behov främst. Du har också god förmåga att kommunicera med elever, vårdnadshavare och övrig personal. Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Välkommen med din ansökan redan idag. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Omgående enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/426
Kontakt
  • Lina Gidlund, rektor, 073-0320891
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-5848416
  • Johanna Holmström, Lärarförbundet, 070-1909025
Publicerat 2022-06-13
Sista ansökningsdag 2022-06-27

Tilbage til Ledige stillinger