Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Geneskolan är Örnsköldsviks kommuns största högstadieskola med cirka 375 elever fördelat på 15 klasser. På Geneskolan sätter vi undervisningen i centrum. De senaste två åren har vi gjort satsningar på fler läroböcker, något som vi ser som en naturlig del av undervisningen. Vi strävar efter att fortsätta satsa på detta.

För dig som är ny i ditt yrke har Örnsköldsviks kommun ett introduktionsprogram för nya lärare som innebär att du under ditt första år får en handledare. Din handledare är en erfaren lärare med samma eller närliggande ämnesbehörighet som kan vägleda och stödja dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i matematik, NO och teknik i årskurserna 7-9 och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att planera, genomföra och följa upp undervisning.

Du kommer att vara en del av ett arbetslag, med de möten och samarbeten som med det medföljer. Du kommer också att tillsammans med en kollega vara mentor i en klass.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med ämnesbehörighet i matematik, NO-ämnen och teknik. Andra ämneskombinationer kan också vara aktuella, så tveka inte att söka även om du inte har behörighet i alla efterfrågade ämnen.

Du känner stolthet över djupa ämneskunskaper i dina undervisningsämnen. Som person är du lyhörd, ansvarstagande och är engagerad. Du är en trygg vuxen och en tydlig ledare som förväntas vara en lärare som leder och styr i klassrummet. Även utanför klassrummet upprätthåller du vuxenvärldens tydliga ramar och ser det som naturligt att ta det ansvaret.

Vänligen bifoga CV samt ett personligt brev (max en sida) med din ansökan.

Tillträdesdatum är 230815, eller enligt överenskommelse.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Vid en eventuell anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 15 augusti 2023
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/308
Kontakt
  • Linus Rutegård, rektor, 073-7648709
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Sveriges lärare, 070-5848416
  • Johanna Holmström, Sveriges lärare, 070-1909025
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb